Hemstädning

Boka

Ring oss 073-8032616 eller fyll i formuläret nedan.

Vi garanterar er en prisvärd service!

Hemstädning

Med hjälp av vår kompetenta och erfarna personal får du ett välstädat hem. Samtidigt får du mer tid för din familj och till mycket annat. Du väljer om du behöver engångsstädning eller regelbunden hemstädning för exempel en gång i veckan, varannan vecka, en gång i månaden, etc.

Vi erbjuder också storstädning. En storstädning är nödvändig att ha några gånger om året. Vi kommer att rengöra de delarna av ditt hem som vanligtvis inte ingår i en regelbunden hemstädning som till exempel bakom kylskåpet städas, inuti kylskåp och mikrovågsugn, badrumsplattor kommer att bli rengjorda, inne i ugnen kommer att rengöras, allmän damning och andra saker som du önskar att vi ska rengöra.

När du bestämmer längden på städservice kommer vår Estra Care personal att göra sitt bästa för att uppfylla dina krav inom den bokade tiden med fokus på dina prioriteringar.

Vi ser till att du får den hjälp du behöver och att du som kund blir nöjd och vill återkomma. Vår kundansvarig kommer att kontakta dig för att följa upp vårt arbete.
Du kan alltid kontakta din personlig Estra Care personal eller vår kundansvarig vid frågor eller funderingar.

Information om RUT-avdrag

Som privatperson har du möjlighet att få RUT-avdrag när du köper hushållsnära tjänster som ger rätt till RUT-avdrag. Tjänsterna som ger rätt till RUT-avdrag är hushållsnära tjänster som till exempel städning, trädgårdsarbete, tvätt och strykning av kläder med mera.

Vi som har utfört arbetet ansöker rutavdraget hos Skatteverket. Vi drar av 50% av arbetskostnaden direkt på din faktura och när du har betalat begär vi utbetalning av RUT från Skatteverket. Skatteverket skickar därefter ett meddelande till dig om beslutet av RUT-avdraget.

Villkor för RUT-avdrag

Rutavdrag för dig som är under 65 år, är max 25 000 kronor per person och år. Är ni två personer i hushållet kan ni få max 50 000 kronor per år.

Rutavdraget för dig som har fyllt 65 år vid årets ingång är max 50 000 kronor per person och år.

På Skatteverkets hemsida hittar du villkoren som du som köpare behöver uppfylla för att kunna ta del av rutavdraget. Det som styr hur mycket du kan få i rut-avdrag är din inkomst och hur mycket rot- och rutavdrag du har redan använt.

Läs mer på Skatteverkets hemsida om RUT-avdrag.