Garden Care

Boka

Ring oss 073-8032616 eller fyll i formuläret nedan.

Vi garanterar er en prisvärd service!

Garden Care

Estra Care tar hand om arbetet i din trädgård åt dig. Vi kan hjälpa dig med att klippa gräs, rensa rabatter, kratta löv, klippa häckar och mycket mer. Vi kan göra regelbunden trädgårdsskötsel eller när du behöver hjälp.

Information om RUT-avdrag

Som privatperson har du möjlighet att få RUT-avdrag när du köper hushållsnära tjänster som ger rätt till RUT-avdrag. Tjänsterna som ger rätt till RUT-avdrag är hushållsnära tjänster som till exempel städning, trädgårdsarbete, tvätt och strykning av kläder med mera.

Vi som har utfört arbetet ansöker rutavdraget hos Skatteverket. Vi drar av 50% av arbetskostnaden direkt på din faktura och när du har betalat begär vi utbetalning av RUT från Skatteverket. Skatteverket skickar därefter ett meddelande till dig om beslutet av RUT-avdraget.

Villkor för RUT-avdrag

Rutavdrag för dig som är under 65 år, är max 25 000 kronor per person och år. Är ni två personer i hushållet kan ni få max 50 000 kronor per år.

Rutavdraget för dig som har fyllt 65 år vid årets ingång är max 50 000 kronor per person och år.

På Skatteverkets hemsida hittar du villkoren som du som köpare behöver uppfylla för att kunna ta del av rutavdraget. Det som styr hur mycket du kan få i rut-avdrag är din inkomst och hur mycket rot- och rutavdrag du har redan använt.

Läs mer på Skatteverkets hemsida om RUT-avdrag.